Mi smo

Dragana

Dragana

vokal

Najmladji član benda, talenat za pevanje pokazala je još od malih nogu. Osmeh, iskustvo i čaroban glas učiniće da svako veselje bude nezaboravno.

Dragan

Dragan

klavijature

Šef benda,muzički obrazovan,iskusan, pravedan i dobitnik vise priznanja. Iskustvo i uspešno dugogodišnje poslovanje garantuje dobru zabavu.

Saša

Saša

bubnjevi, vokal

Jedan od najboljih i najomiljenijih bubnjara u Vojvodini. Muzikom se bavi od osme godine Savršen spoj znanja i velikog estradnog iskustva.

Aleksandar

Aleksandar

vokal

Odličan pevač i još bolji šoumen i šarmer..Odlikuje ga i ogromno poznavanje narodne i zabavne domaće muzike. Ima veliko muzičko iskustvo, vrlo je duhovit i stalno nasmejan.

Milovan

Milovan

klavijature

Vrhunski klavijaturista,veliki profesionalac. Završio srednju muzičku školu, muzikom se bavi od sedme godine. Njegov moto je „energiju nikada netreba štedeti“

Mi smo Ekskalibur bend i posedujemo sve kvalitete koje treba da ima jedan moderan i pouzdan bend za svadbe i druge proslave. Vrhunska zabava i pozitivna atmosfera je ono što vam možemo garantovati ukoliko nas angažujete. Naš bend je vrlo uigran i poseduje izuzetne vokale i muzičare koji iza sebe imaju dugogodišnje iskustvo i koji je tu da vaše veselje učine spektakularnim. U našem repertoaru se nalazi veliki broj odlično usviranih pesama različitih muzičkih pravaca, mnogi od njih su i najveći internacionalni i domaći hitovi, a među njima se nalaze i naravno najlepše narodne pesme i kola sa naših prostora bez kojih se ne može zamisliti ni jedna svadba ili bilo koje drugo veselje. Naš repertoar se stalno upotpunjuje i nadograđuje, na taj način se trudimo da uvek budemo u trendu i ne propuštamo ni jedan novi hit kako bi vama i vašim gostima obezbedili najbolji ugođaj.

Posedujemo vrhunsku opremu koju čine kvalitetni lični instrumenti, profesionalno ozvučenje i rasveta. Uvek stižemo tri sata ranije kako bi postavlili instrumente i pripremili se za nastup pre nego sto gosti uđu u salu. Uredna gardaroba, vrhunsko ozvučenje (Dynacord) je uvek prijatno i nije preglasno, a mi raspoloženi, nasmejani i profesionalni. Naš Bend sve vreme prati tok dešavanja i u svakom momentu zna da odabere pravu pesmu koja će se uklopiti i podići raspoloženje gostiju. Lako stupamo u kontakt sa gostima i time vam garantujemo dinamičnu proslavu.

Takođe, imamo sopstveni prevoz tako da smo u mogućnosti da sviramo po celoj zemlji, a i šire.

Pratite naš sajt i saznajte gde možete doći na našu živu svirku. Imaćete prilike da slušajte dobru muziku i uverite se u sve o čemu govorimo i sigurni smo da ćete odabrati baš nas, a mi ćemo vam uzvratiti nezaboravinim provodom i odličnom muzikom.

Vaš Ekskalibur Bend.

Telefon za za informacije i zakazivanje Dragan: 063/800-2546 i Saša: 063/521-118